Bruiloften

Laat je inspireren en bekijk hier mijn meest recente bruiloften

KIES JOUW PAKKET

Extra opties:

Drone shots
Extra videograaf
Meer uren aanwezigheid
Hoge kwaliteit audio-opnames
Same-Day Edit
Complete registratie ceremonie

DENNIS EN KEA

Ik kan niets anders zeggen dan dat Jeroen van A-Z echt perfect bij onze bruiloft paste. Flexibel, veel humor en een geweldig inzicht in wat leuk is en wat niet. Hij dacht uitgebreid met ons mee, en had ook goede input om de ervaring en de uitkomst naar een veel hoger niveau te tillen dan wij gehoopt hadden. Ik was best nerveus over “gefilmd” worden, maar Jeroen voelde meteen erg vertrouwd en was misschien wel meer gast dan leverancier in zijn houding. Erg subtiel in zijn aanwezigheid maar mega geruststellend en prettig om mee samen te werken. We hebben enorm met hem kunnen lachen dus ik kan hem echt alleen maar aanraden.De film is prachtig geworden!

 

Hans Arjen & Patricia

Jeroen had vanaf het begin al ons vertrouwen. Hij zorgde ervoor dat we tijdens het gesprek dat we voor de bruiloft hadden, het gevoel kregen dat het helemaal goed zou komen. Onze wensen konden we duidelijk maken naar hem toe en hij kwam met ideeën waar we zelf niet opgekomen waren. Op de dag zelf merkte je eigenlijk niet dat hij er was. Alles ging heel erg ontspannen. Gasten van ons zeiden na afloop dat Jeroen zo aardig en warm overkwam. We zouden hem echt aanbevelen!

Richard & Jorinde

Jeroen heeft onze trouwdag prachtig vastgelegd. Alle mooie momenten en details. Hij is op de achtergrond aanwezig en werkt ook op een prettige manier samen met de fotograaf zodat ze elkaar niet in de weg lopen. De trouwfilm is prachtig geworden! We genieten nog steeds na. Op naar het trouwfeest…

Brian & Marijse

Erg mooie film. Alle belangrijke momenten en mensen zijn goed in beeld gebracht.

Rick & Leonie

Wij hebben een fantastische dag gehad die Jeroen erg mooi op beeld heeft vastgelegd. Geweldig om de sfeer weer te proeven bij het zien van de film. Jeroen is heel enthousiast, denkt mee en heeft echt aan onze wensen voldaan.

Bedrijf

Jeroen Strijker Films
Van Diggelenweg 31, IJsselmuiden
Info@jeroenstrijker.nl

©2016-2023 - Jeroen Strijker Films